Αποστολές και Επιστροφές

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις για τις αποστολές και τις επιστροφές των προϊόντων που έχετε παραγγείλει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο του καταστήματος μας.

Τρόποι Αποστολής

Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα παραδίδονται εντός 24-48 ωρών, εφόσον η παραγγελία έχει δοθεί έως τις 14:00 μ.μ. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός εργάσιμων ημερών, ενώ το Σάββατο δεν γίνονται παραδόσεις. Παρέχονται δωρεάν μεταφορικά για τις παραγγελίες άνω των 50.00€ και για δέματα έως 2 κιλά.


Τιμοκατάλογος

Εντός ΑττικήςΧρέωση 4.00€ για πληρωμές εμβάσματος ή πιστωτικών καρτών και 6.00€ μέσω αντικαταβολής.Έξτρα χρέωση 1.00€ για κάθε επιπλέον 2 κιλά.
Ελλάδα & ΝησιάΧρέωση 4.00€ για πληρωμές εμβάσματος ή πιστωτικών καρτών και 6.00€ μέσω αντικαταβολής.Έξτρα χρέωση 1.00€ για κάθε επιπλέον 2 κιλά.
Κύπρος & ΕξωτερικόΧρέωση 20.00€ για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα.Έως 2 κιλά.

Παρέχονται δωρεάν μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες (εντός Ελλάδας) που ξεπερνάνε τα 50.00€. Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν την αποστολή βαλίτσας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας μας.


Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Τα προϊόντα του επαγγελματικού εξοπλισμού που διατίθενται από την επιχείρησή μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να συναρμολογούνται εύκολα από τους πελάτες μας.

Αν, παρά ταύτα, και για οποιονδήποτε λόγο, επιθυμείτε να αναλάβουμε εμείς την εργασία αυτή, έναντι επιπλέον χρεώσεως, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε προς τούτο όταν πραγματοποιείτε την παραγγελία σας.

Η χρέωση συναρμολόγησης υπολογίζεται σε ποσοστό 10% επί της αξίας του/των προϊόντων για τα οποία επιθυμείτε εργασία συναρμολόγησης.

Η υπηρεσία συναρμολόγησης παρέχεται από την επιχείρησή μας μόνον εντός της περιοχής Αττικής.

Ισχύει πολιτική ελάχιστης χρέωσης επίσκεψης (ποσό 20.00€).

Νέες Αφίξεις
My Cart
Wishlist
Πρόσφατα προβεβλημένα
Categories